22 mars, 2016

Besöksrekord för Sportfiskemässan i Stockholm

Besökarna strömmade in på Sportfiskemässan på Stockholmsmässan under hela helgen. Mässan var fylld till bredden med båtar, tillbehör, betesbyggare, fiskeprofiler, kastbanor, intressanta föreläsningar, nöjda besökare och mycket annat. Under fredagen och söndagen slog mässan rekord i antal besökare. Totalt sett tangerade man rekordåret och landade på 14 758 besökare under tre dagar.

xzq51r9iqwbnxdps2zha

Sportfiskemässan hade i år premiär i nya lokaler på Stockholmsmässan och blev en succé. Det blev Stockholmsrekord med 2 021 fler besökare än år 2014 på Kistamässan. Totalt hade mässan 14 758 besökare mellan den 18-20 mars 2016. Elmia i Jönköping innehar besöksrekordet på 14 810 besökare.

– Vi är otroligt nöjda över att Sportfiskemässan blev så lyckad redan första året på Stockholmsmässan. Stämningen var väldigt god i hallen och besökarna upplevde att det fanns mer svängrum än tidigare, säger Agneta Brunell, projektledare för Sportfiskemässan.