20 april, 2016

Miriam Bryant och Sven-Bertil Taube på TaubeSpelen

Vid årets TaubeSpel på Orust, helgen 16–17 juli, kommer både Miriam Bryant och Sven-Bertil Taube att medverka. Paret som fann varandra i TV-programmet ”Så mycket bättre” lär bjuda på ett antal duetter.

Andra artister i det stjärnspäckade startfältet är Ola Salo, Brolle, Ebbot, Pernilla Andersson och Jenny Berggren. Dessutom kommer Simon Zion från Idol att dyka upp. Årets konferencier är Tobias Persson.

Årets spel, som är det 23:e i ordningen, är tillbaka på Orust med picknickkorgar, allsång, anekdoter och fina tolkningar i en salig blandning. Här blandas friskt. Skratt med tårar och sanningar med skrönor under de tre timmar som föreställningen pågår.

 

Program

Lördag 16 juli kl. 18.00-21-30

Sven-Bertil Taube

Ola Salo

Ebbot Lundberg

Jenny Berggren

Simon Zion

Konferencier: Tobias Persson

Allsångsledare: Thomas Edström

Jasmine Sjöstedt

Hanna Boquist

TaubeSpelsOrkestern om 20 man

Söndag 17 juli kl. 15.00-18-30

Sven-Bertil Taube

Miriam Bryant

Pernilla Andersson

Brolle

Konferencier: Tobias Persson

Allsångsledare: Thomas Edström

Jasmine Sjöstedt

Hanna Boquist

www.taubespelen.com