29 april, 2016

Svedea gav Hanna en sprillans ny vattenskoter

På fem mässor från december till mars gav Svedea besökarna möjlighet att vinna en sprillans ny mc, ATV eller vattenskoter. Nu är vinnaren utsedd och priset levererat.

Svedea gav Hanna en sprillans ny vattenskoter

Pressmeddelande:

Svedea vill göra det möjligt för fler att njuta av frihet på väg, vatten eller i skog. Därför kunde man i Svedeas monter på vinterns hund-, båt- och mc-mässor tävla om en ny motorcykel, ATV eller vattenskoter. Till slut blev det Hanna Wettsjö från Knivsta som vann och hon valde en sprillans ny vattenskoter som pris, närmare bestämt en Sea-Doo Spark.

– Jag hade aldrig trott att jag skulle vinna men det känns helt fantastiskt. Det här är en dröm som gått i uppfyllelse, jag har alltid velat ha en vattenskoter, säger Hanna Wettsjö.

Tävlingen pågick under fem mässor: Stockholm hundmässa, MyDog, MC-mässan, Båtmässan och Allt för Sjön. I montern besvarades tre kunskapsfrågor vilket sedan följdes av en bildtävling för de som svarat rätt.

– Intresset för tävlingen har varit väldigt stort, totalt var drygt 5 700 personer med och tävlade. Det känns roligt att vi lyckats nå ut till så många och att vi nu kunnat uppfylla drömmen om en vattenskoter för vår vinnare. Förra året vann en mässbesökare en motorcykel och i år blev det en vattenskoter – vem vet vad som väntar nästa år, säger Göran Södergren, produktchef för båtförsäkring på Svedea.

Info: https://www.svedea.se/atv-forsakring