18 maj, 2016

Yachtsafe och Thermoprodukter i nära samarbete

Båtstölder är ett ständigt ökande problem som polis, försäkringsbolag, Båtsamverkan och Larmtjänst arbetar hårt tillsammans för att förebygga. Stölder av båtar, utombordsmotorer och vattenskotrar är kostsamt för alla inblandade parter och att förebygga detta ligger högt upp på allas prioriteringar.

I denna bransch är Yachtsafe en ledande aktör med en egenutvecklad och Svenskproducerad produkt med kvalitet och driftsäkerhet i fokus. Yachtsafes spårsändare ger användare tryggheten att kunna följa sina ägodelar och övervaka viktiga funktioner, systemet kan dessutom byggas ut med en rad olika trådlösa tillbehör för en komplett larmlösning. Förutom tryggheten får kunden även andra fördelar som till exempel rabatt på försäkringspremien och självriskreduktion.

Thermoprodukter är Sveriges ledande distributör av marina tillbehör och är sedan länge förknippat med kvalitet och service. Thermoprodukter har ett omsorgsfullt utvalt sortiment av högkvalitativa produkter och ett mycket stort återförsäljarnätverk. Målet är kombinera det lilla familjeföretagets servicekänsla med moderna produkter, snabb logistik och support.

Yachtsafe ingår nu i Thermoprodukters ordinarie sortiment som en del i det stöldskydd som blir allt viktigare. Yachtsafes produkter erbjuder också möjligheten att styra många andra saker i Thermoprodukters sortiment via sin egenutvecklade app.

Anders Stenvinkel, vd på Thermoprodukter, kommenterar samarbetet:

– Vi ser en stor potential i att arbete med Yachtsafes produkter för att skapa en tryggare upplevelse på sjön och en mer komfortabel användning av våra produkter. Vårt mål är och har alltid varit hög kvalitet och att arbeta med premiumprodukter och där passar Yachtsafe perfekt.

Magnus Rindestrand, Marknads- och Försäljningschef på Yachtsafe säger:

– Thermoprodukter är en fantastisk samarbetspartner och två företag som delar värderingar och synsätt. Vi kommer arbeta nära varandra med mål att ge båtägare en säkrare och tryggare upplevelse.

www.yachtsafe.se