24 maj, 2016

En dag i skärgården – på Grinda den 28:e maj

Lördag 28 maj blir det för femte året i rad “En dag i skärgården” på Grinda. Tillsammans med bland andra Sweboat, Värmdö kommun, KFUM och Waxholmsbolaget bjuder Skärgårdsstiftelsen in till en familjedag mitt i den försommargröna skärgårdsnaturen.

b128cc99ad9b7c67_org

Det blir en dag för alla som är nyfikna eller som längtar ut i skärgården. Grinda ligger bra till för en dagsutflykt och tack vare Waxholmsbolaget som reducerar priset denna dag gör vi det möjligt för många att njuta av en av stiftelsens mest publika öar.

Aktiviteter som att prova på att köra båt, fiska, träffa Skogsmulle och ponnyridning står på agendan. Är du en van skärgårdsbesökare eller här för första gången spelar ingen roll. Välkommen ut till Grinda för att upptäcka och lära mer om allas vår skärgård!

Info: http://skargardsstiftelsen.se/manga-upplevelser-pa-grinda-28-maj/