14 juli, 2016

Mercury Marine 8,0 och 9,9 med nytt utseende

Mercury Marine introducerar en nydesignad motorkåpa för sina motorer på 8 respektive 9,9 hk. Båda är fyrtaktare, som har fått en ny grafik och nya kåpor.

Designen ligger i linje med Mercurys övriga fyrtakts utombordare. Mercury följer samma utveckling som flera andra motortillverkare med fräckare och mer vågad design, som även har funktion. I många motortillverkares kåpor byggs funktioner som lufttillförsel och ljuddämpning idag in på ett mycket effektivare sätt än tidigare.

Mercurys nya utombordare har även ett förfinat bränslesystem som ger enkel och säker start. De har ett kraftigt bärhandtag för enkel hantering i båten. I likhet med andra motorer från Mercurys modellserie på 2,5–350 hk har de även ett väl utvecklat rostskydd.

MM_Mercury_8-9.9hp_PORT_Prof