17 juli, 2016

Charter och franska katamaraner från Gåshaga Marina

Gåshaga Marina som sedan länge varit ett fullservice varv med professionell varvsverksamhet, marina-/gästhamnsservice och försäljning av Dufour Yachts, utökar nu verksamheten med två nya affärsområden. Bali Catamarans och Dream Yacht Charter finns nu med i Gåshagas utbud och erbjudanden till sina kunder.

 

– Mycket spännande att affärsutveckla vår verksamhet med dessa två högkvalitativa produkter och serviceerbjudanden, säger Anders Almén, ägare och vd på Gåshaga Marina.

I augusti börjar Gåshaga Marina att sälja den högkvalitativa cruising-katamaranen Bali Catamarans. En katamaran som med sin detaljkvalitet höjer sig över flertalet av de alternativ som finns på marknaden. På de flytande båtmässorna i Gustavsberg och på Orust kommer en av modellerna att visas upp i Sverige för första gången.

Som ansvarig för både Bali och Dream Yacht har Gåshaga Marina anställt Clemens Åhfeldt.

– Clemens har lång erfarenhet inom båtbranschen och blir en bra förstärkning i vår laguppställning, säger Anders Almén.

– Vi kommer att ha Norden som arbetsfält när det gäller Bali. Bali byggs i Frankrike och har för närvarande tre modeller (4,0/4,3 och 4,5). I höst på flytande båtmässorna visar vi upp 4,0. Först på Orust och sedan i Gustavsberg, säger Clemens.

 

Fakta Bali Catamarans:

•                  Bali är designad av Catanavarvet som byggt katamaraner i över 30 år.

•                  Bali är anpassad för att vara lättseglad och komfortabel.

•                  Bali har unika fördelar tack vare att båten har teknologi och byggnadsteknik som är sprunget ur Catanas prestandakatamaraner.

•                  Unika fördelar: lounge på fördäck och öppen planlösning.

 

Därtill kommer Gåshaga från och med nu att vara generalagent för Dream Yacht Charter, ett koncept där kunden via ett smart ekonomiskt och praktiskt upplägg kan komma i åtnjutande av problemfri och högkvalitativ semestersegling runt om i världen.

 

Dream Yacht Charter startade sin verksamhet på Seychellerna 2001 och då med endast sex båtar. Idag har företaget vuxit och expanderat till att nu omfatta baser i hela Indiska Oceanen, Medelhavet, Karibien, Australien, Stilla havet, Asien, Storbritannien, Amerika och Bahamas.

– Oavsett om du vill uppleva det exotiska Thailand eller Malaysia, strandlivet i Australien, utforska Karibien eller fördjupa dig i de gamla civilisationerna i Turkiet och Grekland, har vi säkert en plats/bas som passar. Dream Yacht Charter har vuxit till att bli det största privatägda charterbolaget i världen och nu skall vi marknadsföra och sälja detta här i Sverige/Norden, avslutar Clemens.