15 augusti, 2016

SKARG lanserar webshop för båttillbehör

Varumärket SKARG med förtöjningssortimentet Swenska-Hoga lanserar en webshop i syfte att göra sortimentet mer tillgängligt för båtägarna.

Swenska Hoga 14 mm 2 m Short Red low

Idag finns SKARG hos ca 15 återförsäljare runt om i landet och pryder många enskilda bryggor och ett antal sjömackar. SKARG är ett kvalitetsmärke och lämpar sig mycket bra för båtar och bryggor som utsätts för stora påfrestningar. Nu finns hela SKARGs sortiment, monterat som omonterat, tillgängligt i deras nya Webshop.

“Kunderna har länge efterfrågat möjligheten att köpa lösa delar ur vårt sortiment, tex kan de vilja ha längre rep eller en annan dämpare. Den händige båtägaren ges också möjlighet att designa sitt egna kit” – Mikael Ericsson, delägare på SKARG

Swenska-Hoga utgörs av fast förtöjning med integrerat schackel och ryckdämpare, för montering i brygga eller Y-bom. Serien finns idag tillgänglig i tre längder och i tre olika färgval.