28 oktober, 2016

LIROS och Norges Seilforbund i satsning mot OS 2020

LIROS inleder ett sponsorsamarbete med Norges Seilforbund. Den tyska tågvirkestillverkaren finns redan närvarande i de stora seglingsevenemangen världen över. Samarbetet med NSF blir en naturlig förlängning av de så framgångsrika OS-satsningarna tillsammans med Svenska Seglarförbundet 2012 och 2016.

 

Pressmeddelande:

– Vi är mycket stolta och glada att vi fått förtroendet att samarbeta med Norges Seilforbund. Med tanke på vår verksamhet och att vi har segelsporten gemensamt så är NSF en naturlig samarbetspartner för oss. Dessutom är NSF ett utmärkt forum som marknadsföringsplattform. Dels för att bygga vårt varumärke ännu starkare. Dels för att utveckla nya produkter ihop med det norska seglingslandslaget, säger Johnny Källman, VD på LIROS.

Från NSF ser man fram emot det nya samarbetet.

– Tillsammans ska vi verka för att stötta utvecklingen av norsk breddkappsegling. Våra elitseglare erbjuds också den fantastiska möjligheten att få rigga med den bästa utrustningen som finns att tillgå.  LIROS har väldigt hög kvalitet på sitt tågvirke och ett brett sortiment. Det betyder mycket för seglarna, och därmed också NSF, säger Manus Hedmark på NSF.

– Våra produkter används av världsstjärnor och professionella seglare. Eftersom NSF visat att man levererat en mycket hög nivå av resultat och seglare, känns det självklart att vi ska vara en aktiv del av verksamheten, säger Johnny Källman.