5 januari, 2017

Bavaria storsatsar med egen hall på Düsseldorfmässan

 

För andra året, men nu med ännu större yta, skapar varvet ”Bavaria World” i hall 17 och 15. På över 4 000 m2 visar Bavaria Yachts upp 24 modeller i sitt program. Med olika modellserier av segelbåtar, motorbåtar och katamaraner med längder mellan 8 och 17 meter har Bavaria i dag modeller som passar många smakriktningar och behov.

 

Stor premiär

En riktigt stor premiär blir det när Bavaria visar sitt nya flaggskepp, Bavaria C57 för första gången på mässan. Den nya modellen innehåller en rad innovativa lösningar och måste upplevas på plats.

 

En ny skön motorbåt

Den nya motorbåtsserien med R40 har blivit en succés för varvet. En avgörande faktor är de balanserade vackra linjerna, en annan de exklusiva och innovativa inredningarna.

Premiär blir det för Bavaria R40 Coupe på mässan och båten visas även i Fly utförande.

 

Ny sorts båt

På mässan finns även Bavarias spännande och revolutionerande motorbåtar i E serien, Bavaria 40E Fly har Tysklandspremiär. Det här är båtar med en helt ny lösning för att skapa bästa komfort ombord se både FLY och COUPE modellerna på mässan.

 

Du kan se Bavarias samtliga utställda modeller på www.bavariasverige.se

Där kan du även boka tid för VIP visning med Bavia Yachts Svenska personal.

 

Om du inte åker till Düsseldorf,

Sverigepremiär för Cruiser 34 med tre hytter på Orust

Bavia Yacht har smygöppning i sin utställningshall i Henån vecka 2 och 3.

Här är det Sverigepremiär för Bavaria Cruiser 34 i 3 hyttsversion. På plats finns även 34 i 2 hyttsversion samt 3- och 2-hyttslösningar på Cruiser 37. På motorbåtssidan Sport 300 och en Sport 450 är på ingång.