31 januari, 2017

Världspremiär i Hondas monter på Göteborgs båtmässa

Hondas monter på Båtmässan i Göteborg är fylld av både världs- och Sverigepremiärer! Honda har en stark närvaro på mässan tillsammans med båttillverkarna Sandström, Nextline Marine, Micore, Silver och Arronet. Båtmässan pågår 4 till och med 12 februari.

Honda premiärvisar nya, bärbara båtmotorer
Premiär för Hondas nya utombordsmotorer BF4/5/6 med låg vikt (från 27 kg). De är lättstartade, enkla att transportera och förvara. De har den längsta sammanhängande körtiden för motorer i den här klassen (upp till 43 min vid full gas).

Sandström
VÄRLDSPREMIÄR för Sandström 565 CC. En båt med brett användningsområde för alla som trafikerar skärgården, såväl sommarstugeägare som sjöburna fritidsfiskare. Den passar perfekt till att transportera såväl människor som material och verktyg till och från stugan. I den ombonade, rymliga akterkabinen med plats för fyra personer åker man bekvämt och väderskyddat. Sandströmbåtar har en lång tradition av båtbyggeri. Första båten lämnade varvet 1964, och idag har Sandström 20 modeller i programmet.

Nextline Marine
SVERIGEPREMIÄR!
Nextline 460 och 500 Alu är båtar som är byggda för sportfiskare med höga krav på kvalitet och funktion. Båtarna är rejält byggda (helsvetsade) i 3 mm aluminium av högsta kvalitet för att klara av många tuffa år på sjön. Förutom den rejäla konstruktionen har båten många smarta lösningar som tar fisket till en högre nivå. Bägge modellerna är helt anpassade för sportfiske med stort kastdäck, spöförvaring, live well.


Arronet
VÄSTKUSTPREMIÄR! Arronet 24 5 Surprise med Honda 250hk visas för första gången på västkusten. Äntligen finns tystnaden även med fullstor hytt! Arronet Surprise serie heter just Surprise för att det är en överraskning att färdas i den. Modellen har en smart och avisolerad hytt med riklig utrustning och bästa möjliga komfort. Man kan färdas i hög fart men ändå föra samtal med sina medresenärer i låg ton. Båten saknar A-stolpar vilket ger en panoramavy över den vackra skärgården.

Lysmarine i Lysekil
Ribeye
Lysmarine representerarar den brittiska båttillverkaren Ribeye. Modellen a600 med en ny, ergonimisk styrkontroll finns på plats. Över tusen sålda båtar av denna modell gör Ribeye a600 till en mycket välbekant båt för de som känner till Rib-båtar.Den brittiska designen av a600 började med skrovformen, man ville bygga det djupaste V-skrovet för den torraste och mjukaste färden.

Seamaster

Nyhet på SEAMASTER 175 Classic är en ny sportigare mittpulpet som ökar flexibiliteten ombord. Modellen har läcker klassisk design, god komfort med gott om plats för såväl fiskeutrustning, vattenskidor/sjösport, dykutrustning eller bad- och picknickprylar. Den uppskattas av såväl fritidsfiskaren som barnfamiljen.

Micore och Silver BoatsI Hondas monter finns även välkända Micore och Silver Boats, samarbetspartners med Honda sedan många år tillbaka. På Sportfiskeavdelningen finns även Westgear med Hondas motorer.

Monter A01:70.