Ny online GPS-tracker och stöldskydd

RedKnows Plus är en ny svensk GPS-tracker som håller koll på din båt i realtid och hjälper till att skydda mot stöld. Om något händer får du ett larm till din mobil. Du ser din redKnows GPS-trackers position och vilka larm som är aktiverade på en statussida i din mobil, surfplatta eller dator. RedKnows Plus rapporterar in aktuell position och status var tionde minut.

Pressmeddelande:

redKnows Plus placeras i din båt eller utombordare. Den skickar larm till dig om båten eller motorn flyttas eller störs. GPS-trackern är online och uppdaterar automatiskt sin aktuella status till ditt användarkonto utan att du behöver göra något. Du kan enkelt hålla koll på att din båt är där den skall vara via din mobiltelefon. På din redKnowssida sköter du smidigt de olika funktionerna i trackern. Du kan även ladda ner redKnows Plus app. Mobilen fungerar alltså som fjärrkontroll.

Funktioner

Du skapar ett redKnows användarkonto till din GPS-tracker där du får upp en statussida med en översikt över vilka larm som är aktiva och var din båt befinner sig. Statusen uppdateras automatiskt var tionde minut men du kan själv uppdatera positionen oftare.

På din redKnowssida kan du:

– Se senast aktuella position. Uppdateras var 10:e minut.
– Se om din tracker är online (dvs. har kontakt med mobilnätet)
– Se vilka larm som är aktiverade / avaktiverade / har löst ut
– Söka din enhet och uppdatera position så ofta du vill.
– Aktivera och avaktivera larmen med ett enkelt knapptryck
– Välja mellan olika typer av kartor

Bekymmersfritt ägande med en låg driftskostnad

För 540 kr per år ingår ett abonnemang för hela EU som täcker all GPRS-trafik samt larm-SMS. Du slipper alltså tänka på att fylla på ett kontantkort. I enheten sitter ett SIM-kort som använder de största operatörerna för bästa möjliga täckning (Telia, Telenor, Tele2).  SIM-kortet behövs för att din Plus skall fungera. Du betalar årsavgiften när du registrerar din tracker genom att registrera ett betalkort och vi påminner dig innan abonnemanget förnyas. Säker betalningslösning via Payson.

Larmfunktioner:

– Geofencelarm, larm vid förflyttning.
– Vibrationslarm, om någon stör den.
– Larm vid bruten extern spänning, om Plus kopplas bort från strömkällan.
– Lågvoltslarm, om extern spänning sjunker.
– SOS-larm, ett SMS-larm med trackerns position skickas till en anhörigs mobilnummer.

Om ett larm löser ut så skickas ett SMS till upp till tre larmmottagare och larmets status ändras på din redKnowssida.

App för Android och iPhone

Utöver den mobilanpassade hemsidan kan du ladda ner redKnows Plus app för android eller iPhone.

redKnows Plus GPS-tracker lämpar sig för att larma: Båt, utombordsmotor, vattenskoter, MC & moped, fyrhjuling och andra stöldbegärliga fordon och maskiner som du vill hålla ett extra öga på. Fast installation rekommenderas, men enheten har även ett uppladdningsbart internbatteri som räcker i ca. 60 h.

Svensk utveckling och kvalitet

Pris 2 250 kr.

www.redknows.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*