15 februari, 2017

Gåshaga Marina ett ”glokalt” alternativ

– På Gåshaga Marina vet vi att båtbranschen är i behov av koncept-utveckling och mångfacettering. Därför vidareutvecklar vi kontinuerligt vår affärsidé och affärsmodell med ytterligare nya spännande produkter och koncept. Vi blir ”glokala”, lokal service samt försäljning och charter i Sverige kombineras med ett globalt nätverk för den som söker unika seglingsupplevelser runt om i världen, säger Anders Almén, VD och ägare för Gåshaga Marina. Pressmeddelande:

Under 2017 öppnar Gåshaga Marina en egen charterbas i sin marina på Lidingö. – Vi ser att konsumtionsmönstret bland seglare förändras, vissa vill fortsatt äga men fler och fler vill hyra eller ta del i ett så kallat charter management-upplägg där man hyr ut sin båt och köper den kopplat till ett smart ekonomisk och juridisk upplägg, säger Anders.

– Vi vill vara lösningen för kunden oberoende av vad han eller hon efterfrågar inom marin service och segling, fortsätter Clemens Åhfeldt, ny chef för Gåshaga Marinas internationella samarbete med Dream Yacht Charter/Poseidon Travel AB.

Inledningsvis ingår fyra helt nya båtar i vår Svenska charterflotta, Dufour Grand Large i storlekarna 382, 412 och 460. Många seglare från andra länder runt om i världen har fått upp ögonen för Stockholms helt oslagbara seglingsvatten och unika skärgård. Sverige är rent, vackert och säkert. Vid försäljning av båtar i charter management-upplägget erbjuder Gåshaga Marina ett stort antal välkända modeller från några av världens ledande segelbåtstillverkare.

– Helt nytt är alltså nu också att du kan hyra din internationella chartersegling via oss på Gåshaga Marina, säger Clemens. Vi hyr ut båtar via Dream Yacht Charter på inte mindre än 47 olika destinationer runtom i världen. Genom oss har du tillgång till en flotta bestående av fler än tusen segelbåtar av olika slag. Katamaraner eller enskrovsbåtar från cirka 11 till 20 meter. Enbart fullt charterutrustade och välkända märken som Dufour, Lagoon, Bali, Fontain Pajot, Beneteau och Jeanneau. Vår partner Dream Yachts Charter är en av världens största operatörer och av många ansedd som den som står för högst kvalitet till bästa pris. De flesta av våra destinationer är lättillgängliga med direktflyg. Några av våra populäraste destinationer är Kroatien, Grekland, Italien, Turkiet, Mauritius, Malaysia, British Virgin Island, Cuba. Läs mer om våra destinationer på vår hemsida, avslutar Clemens Åhfeldt på Gåshaga Marina.

Info: http://www.gashagamarina.se/