15 februari, 2017

Navigare Yachting lanserar båtinvesteringsprogram

I samband med båtmässan i Göteborg lanserade Navigare Yachting sitt båtinvesteringsprogram i Sverige. Det innebär att kunderna kan köpa sin båt med Navigare Yachting i samarbete med Swedbank. Båtens kostnader täcks under fem år genom att båten hyrs ut ett visst antal veckor per år. I investeringsprogrammet ingår dessutom en veckas segling per år.

Pressmeddelande:

Navigare Yachting skriver i ett pressmeddelande att 2016 innebar de bästa resultaten hittills för bolaget. Navigare Yachting avslutade december 2016 med att sälja 1 Lagoon 560, 6st Lagoon 52, 4st Lagoon 450 och 1 Lagoon 42, med en total omsättning på över 100 MSEK under december månad. Båtarna ansluter till Navigares flotta i Kroatien våren 2017 och till British Virgin Islands till hösten 2017. Under hela 2016 sålde Navigare Yachting båtar för ca 235 MSEK, vilket är en fördubbling mot 2015.

Bolaget har under året 2016 även fokuserat på begagnatförsäljningen vilket har resulterat i 40 sålda begagnade båtar.

Totalt sett har bolaget haft en solid utveckling som ligger i linje med planerna att inom några år bli global marknadsledare inom båtcharter.

”Navigare Yachtings investeringsprogram är baserat på att leverera hög kvalitet och service. Oavsett vart i världen man befinner sig på en av våra båtar, skall man som charterkund och båtinvesterare alltid uppleva samma höga kvalitet och servicenivå. Vi har utvecklat ett online service system där man kan följa sin båt i realtid, gällande all service och underhåll som utförs på båten. Det unika semesterprogrammet med segling, skidåkning och hus runt om i världen har också fått den genomslagskraft vi hoppats på”, berättar Sara Östergaard försäljningschef på Navigare Yachting.

”Att vi nu lanserar vårt populära investeringsprogram på den svenska marknaden känns mycket spännande. Vi lanserade det för våra potentiella kunder under Båtmässan i Göteborg”, avslutar Sara.

Info: https://www.navigare-yachting.com/