22 februari, 2017

Ny serie reglage från Seastar Solutions

Seastar Solutions tidigare kända under varumärkena Morse och Teleflex lanserar nu en ny reglageserie. Xtreme Controls är vidareutvecklade modeller där stor vikt har lagts på optimerad växlings funktion samt ergonomiskt utformade spakar. Reglagen finns för sidomontering och toppmontering samt med kromad spak eller svart spak.

De sidomonterade reglagen finns i två versioner varav en är designad speciellt med tanke på båtar med förarplatsen i mitten och reglaget infällt på styrbord sida. De toppmonterade finns för en eller två motorer och samtliga modeller har två funktioner i en spak, gas och växel. De är universalmodeller som kan anslutas till alla motor fabrikat, även de med egna specialkablar.

Kompatibla motorer är till exempel Volvo, Yanmar, Suzuki, Evinrude, Yamaha, Mercury med flera.  De kan levereras med neutrallägesspärr, trim och tilt knapp och samtliga har neutrallägesbrytare som standard.

www.comstedt.se