27 april, 2017

Spännande läsning i ny skärgårdsbok

Fotografen Henrik Trygg är aktuell med boken Äventyr i skärgården – handfasta tips och inspirerande läsning för den som vill börja utforska övärlden på ett nytt sätt.

Stockholms skärgård är så mycket mer än bara segling. Från Örskär i norr till Landsort i söder väntar olika sorters upplevelser året runt – för alla åldrar och i alla väder!

Henrik Tryggs nya bok Äventyr i skärgården bjuder på spännande läsning för alla som tycker om skärgården – men är också en handfast och inspirerande guide för den som vill börja utforska övärlden på ett nytt sätt. Här finns allt från sommarens cykelutfärder på såväl klippor som grusvägar till tuff vinterpaddling och skridskoturer på gnistrande vårisar.

Äventyr i skärgården är gjord i samarbete med Skärgårdsstiftelsen och har också utsetts till stiftelsens vänbok 2017.

 

Om Henrik Trygg:

Henrik Trygg har i många år utforskat skärgården och dess möjligheter till olika aktiviteter. Han arbetar för en rad av Sveriges mest välkända outdoormagasin och har också fotograferat reklamkampanjer för några av landets största varumärken.

 

Om Skärgårdsstiftelsen:

Stiftelsens 40 naturreservat med över 2 000 byggnader ger dig möjlighet till unika upplevelser. Genuina skärgårdsmiljöer med jordbruk, vandrarhem, värdshus, naturhamnar och mycket mer förvaltas och utvecklas med kunskap för att skapa resmål värda att besöka. Som skärgårdsvän (350 kr per år) får du boken Äventyr i skärgården samt Skärgårdsstiftelsens tidning Stångmärket, möjlighet att följa med på vänresor m.m.