22 maj, 2017

Cia Sjöstedt ny vd för Sjöräddningssällskapet

Söndagen 21 maj höll Sjöräddningssällskapet sitt årsmöte i Stockholm. Styrelsen utsåg Cia Sjöstedt till Sjöräddningssällskapets nya vd. Hon efterträder Rolf Westerström som innehaft posten i 24 år. Cia har arbetat på Sjöräddningssällskapet sedan år 2012.

Bert-Åke Eriksson omvaldes som styrelsens ordförande. Bert-Åke har suttit i Sjöräddningssällskapets styrelse sedan 2006 och som ordförande sedan 2016. Som vice ordförande valdes styrelseledamöterna Jonas Kleberg (omval) och Rolf Westerström (nyval).

Nyvalda in i styrelsen är Maria Khorsand, Mattias Hellström, Rikard Engström och Cia Sjöstedt.

Till valberedning omvaldes Folke Patriksson, Per-Göran Traung och Rolf Abdon.

Sjöräddningssällskapets styrelse och valberedning arbetar helt ideellt. För mer information om styrelsens sammansättning och styrelsearbete, se gärna deras hemsida: https://www.sjoraddning.se/om-oss/styrelse

 

Källa och foto: Sjöräddningssällskapet.

 

Bilderna:

Sjöräddningssällskapets styrelse samlad efter årsmötet på Hasselbacken i Stockholm. Foto: Niklas Jendeby.

 

På Sjöräddningssällskapets årsmöte den 21 maj 2017 utsågs Cia Sjöstedt till ny vd. hon efterträder Rolf Westerström. Cia har arbetat på Sjöräddningssällskapet sedan 2012. Foto: Mats Ryde.