1 juni, 2017

Sunseeker i samarbete med Red Bull Racing

Båttillverkaren Sunseeker har startat ett nytt samarbete med Red Bull Racing Formula One Team. Yachttillverkarens båtar fungerade som tenders vid helgens Monaco Grand Prix.

Vid Monaco Grand Prix, som kördes 25–28 maj var Sunseeker för första gången Official Tender Service för Red Bull Racing Formula One Team. De båda företagen har en historia tillsammans eftersom flera Formel 1-förare är ägare av Sunseekerbåtar.

Under Monaco Grand Prix hade Sunseeker fem stycken sports yachts till förfogande för Red Bulls racingteam och deras VIP-gäster under fyra dagar. Därmed försäkrade sig båttillverkaren om en plats bland de rika och kända, som har funnits på plats under hela denna Formel 1-tävlings historia som startade 1955 och fortfarande är en av de mest prestigefyllda tävlingarna.

De båtar som fanns på plats och hade utrustats extra inför tävlingen fanns två San Remo och en Predator 57. Här fanns också två Superhawk, som båda andas tävling och racinghistoria.