2 juni, 2017

Clas Ohlson öppnar butik med båtparkering

Clas Ohlson har öppnat en ny butik i södra Farsund i Norge. Beläget i Amfi köpcentrum har butiken direkt tillgång till havet och möjlighet till tilläggning för båtar, särskilt populär bland stugägare i området.

Landschef Geir Hoff invigde ytterligare en butik i Norge idag.

– Det är många här idag och det har varit en bra stämning i staden i flera dagar. I tisdags lämnade vi en stor mängd broschyrer utanför vår butik, två timmar senare var broschyrställen tomma. Det finns ett stort intresse för Clas Ohlson här.

Farsund är en stad med mycket stolthet.

– Farsunds folk är stolta över sin stad och sitt köpcentrum. Andra butiker som har öppnat i detta centrum säger att invånarna i Farsund handlar lokalt. Det finns en stolthet, men också vägtullar som omger staden. Detta bidrar också till lokal shopping.

Clas Ohlson nya butik har en försäljningsyta om cirka 1 000 m². Upptagningsområde omfattar cirka 18 000 invånare och 2 000 stugägare. Köpcentret erbjuder förtöjningsmöjligheter för 100–200 båtar.

Med den nya butiken i Farsund erbjuder Clas Ohlson sina kunder en upplevelse med E-handel och över 200 butiker på sex marknader.