2 juni, 2017

Nu öppnar Fejan till sommaren

Redan till sommarsäsongen 2017 har Skärgårdsstiftelsen i samverkan med Katarina och Michael Vinell på Finnhamns Arkipelag AB hittat en lösning för att driva vandrarhemmet, gästhamnen och en enklare servering på Fejan i Stockholms norra skärgård.

– När vi gick iland på Fejan första gången blev vi oerhört förtjusta, säger Katarina Vinell.

– Det är en väldigt vacker anläggning med ett starkt varumärke, och det ska bli roligt att få en sommar på Fejan. Vi tar med oss våra erfarenheter från Finnhamn, och hoppas att kunna erbjuda Fejanstammisarna samma fina service som Malin och David. Efter att ha levt i ett naturreservat ett antal år blir det till slut självklart att alltid ha med naturen i allt tänk, vare sig det handlar om mat, dukning eller att ge gästen det lilla extra i sin upplevelse.

Jonas Davidson, regionchef i norra skärgården, är mycket glad över att kunna erbjuda service på Fejan redan till sommaren.

– Det känns roligt att vi har hittat en lösning för att redan till sommaren kunna erbjuda våra besökare att återvända till det mycket populära Fejan.

Katarina och Michael Vinell och det nystartade bolaget Fejan Arkipelag kommer att under sommaren 2017 öppna för bokningar på vandrarhemmet, service i gästhamnen och enklare servering från en temporär restaurangkökslöning. Efter sommarsäsongen kommer bygget av den nya krogen att påbörjas och beräknas vara klart till sommaren 2018.

www.fejansarkipelag.se

 

Bilder:

Fotograf: Skärgårdsstiftelsen Ulrika Palmblad och Anders Sellin (porträtt).