27 september, 2017

Vinn exklusiv resa till starten av Volvo Ocean Race!

Som officiella leverantörer till 2017/18 års Volvo Ocean Race lanserar B&G en resa som inte kan köpas för pengar till tävlingens start samt exklusiva tävlingsreportage av Libby Greenhalgh.

Pressmeddelande:

B&G är stolta över att presentera 2017/18 års Volvo Ocean Race #heartoftherace-tävling.  Två glada vinnare kommer att vinna två biljetter var till Alicante och tävlingens start.  Och för de som inte är så lyckligt lottade att kunna vara där har B&G inlett ett samarbete med navigatören och meteorologen Libby Greenhalgh, som kommer att ge oss exklusiv insyn och reportage för varje etapp.

B&G är officiell leverantör till Volvo Ocean Race och kan därför erbjuda två par biljetter till tävlingens start i Alicante.  Priset inkluderar flyg tur och retur samt transport till Alicante, två nätters boende på hotell, frukost och middag varje dag, VIP-tur i en VOR65, VIP-tur i Race Village och en VIP-tur på varvet.  Vinnarna kommer att vara i Alicante och se starten av Volvo Ocean Race och de får dessutom varsin B&G-presentpåse.

För att delta behöver B&G-fans bevisa sin passion för segling genom att skicka en bild med bildtext till tävlingssidan för #heartoftherace. Tävlingen börjar 20 september och avslutas vid midnatt 8 oktober. Vinnare kommer att utses 9 oktober 2017 och helgen som du kan vinna är 21–23 oktober.

Utöver tävlingen har B&G inlett ett samarbete med Libby Greenhalgh som rapporterar under hela Volvo Ocean Race.  Libby var teamnavigatör för Team SCA i senaste Volvo Ocean Rase, så hon vet vilka utmaningar och dilemman som väntar.  Därmed kan Libby ge en fantastisk inblick i livet ombord och det beslutsfattande som sker.  För varje etapp ger Libby en förhandstitt på vad som väntar och en sammanfattning i slutet med uppdateringar och observationer under hela tävlingen.

För att bli de första som får reportage från Libby och nyheter om framtida tävlingar och erbjudanden bör fans följa B&G på Facebook och anmäla sig för att få nyheter på https://bandg.com/volvo-ocean-race-2017/.  Alla videor från B&G Volvo Ocean Race, inklusive etapp 0 Fastnet och #Heartoftherace.