24 oktober, 2017

Film: Bättre komfort och prestanda med nytt skrov

BRP har introducerat en ny, smart plattform för 2018 års Sea-Doo-modeller. De har fått bättre komfort, integrerat ljud och smartare förvaring på utvalda modeller. Vattenskotrarna har även försetts med ett nytt skrov för hög stabilitet i såväl stillastående som hög hastighet.

Pressmeddelande:

Det är BRP:s strävan att ge kunderna bästa möjliga upplevelse som har gett upphov till denna innovativa plattform för en annorlunda och mäktig upplevelse ombord och som utökar möjligheterna för vad man kan göra på en Sea-Doo-vattenskoter. Den nya plattformen, som sätter en branschstandard för stabilitet och kontroll, används för fem nya modeller i Sea-Doo-familjerna GTX Limited, RXT och WAKE PRO.

Passagerarna åtnjuter maximal komfort tack vare ett smart anpassningsbart baksäte som kan omvandla vattenskotern till ett vardagsrum på vattnet. Vattenskotern kan snabbt ändras från tresitsig till ett utrymme för samvaro där två personer kan sitta mitt emot varandra för en picknick på sjön. Genom att avlägsna detta får man en stor, plan bakre del som gör ombordstigning trygg och säker. Detta ger större möjligheter till vila och avslappning och att upptäcka nya miljöer och platser.

Dessutom är dessa vattenskotrar utrustade med branschens första fabriksinstallerade och helt vattenskyddade Bluetooth-ljudsystem. Med en fingersvepning kan man njuta av sina favoritspellistor via den kraftfulla ljudanläggningen och samtidigt koppla av på det bakre däcket. Även förvaringsutrymmena har förbättrats vilket möjliggör långa, sköna turer på vattnet.

Förvaringsutrymmena inkluderar ett vattenskyddat och stötsäkert fack med USB-laddare som rymmer en telefon, samt ett främre förvaringsutrymme som är åtkomligt från sittande position.

Den nya plattformen har fått förbättrad stabilitet tack vare den lägre tyngdpunkten som ger större trygghet i grov sjö, i hög hastighet eller med tre personer ombord*. Den är dessutom bredare än tidigare vilket underlättar ombordstigning och förflyttning på skotern. I kombination med ett nytt, djupt V-skrov som ger bättre prestanda i grov sjö och bättre kontroll vid kurvtagning har vi lyckats konstruera en produkt som är sällsynt lyckad.

BRP har dessutom presenterat en tresitsig Sea-Doo SPARK TRIXX med förlängt säte och bakre plattform. Den ger samma åkglädje som den mycket framgångsrika tvåsitsiga modell som lanserades förra året, och som nu har utvecklats med plats för ytterligare en passagerare och dragsportsmöjlighet. Det är så fantastiskt enkelt och kul att göra trick och konststycken med alla våra modeller att man önskar att dagen aldrig tar slut. Det är helt enkelt den mest mångsidiga instegsskoter som någonsin har byggts.

Ytterligare förbättringar har gjorts på alla modeller i 2018 års Sea-Doo-familj; d.v.s. segmenten Performance, Luxury, Tow Sports och Recreation.

*Baserat på interna BRP-test

**Baserat på information på tillverkarnas webbplatser

Info: www.brp.com