13 december, 2017

Egen plotter i Samsung padda

Företaget Solteknik har tagit fram en 8 tums sjökortsplotter med navigationsprogram och rastersjökort. De har installerat navigationsappen Marine Navigator och sjökorten i Samsung Galaxy Tab Active 2.

Pressmeddelande:

Starta Samsung Galaxy Tab Active 2, öppna appen Marine Navigator och börja navigera med de bästa sjökorten över Sverige som finns. Sjökortskatalogen innehåller Sjöfartsverkets och Hydrograpicas sjökort över Sverige. Vi har även installerat Hydrographicas Naturhamnar som du nu enkelt kan använda bara genom att zooma in. Flera av Hydrographicas sjökort är sammanfogade till skarvlös produkter.

Naturligtvis kan du också använda SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE 2 på vanligt sätt med egna appar. Såsom Seapilot, Open cpn, Oziexplorer, Navionics eller övriga Android appar.

Samsung Galaxy Tab Active 2 är 8 tums vattentät (IP68 klassad) tablet som klarar digitala jobbuppgifter i tuffa miljöer. Det kombinerar konkurrenskraftig prissättning, tåliga funktioner och användarvänlighet med ett kompakt och stöttåligt format.

Du som jobbar i varma, kalla, våta och dammiga miljöer kan använda Galaxy Tab Active 2 med endast en hand och logga in med ansiktsigenkänning. Den kan monteras i ett fordon eller båt och passar även i fickan på byxbenet.

S-Pen är utmärkt för anteckningar och navigering i enheten, även med handskar på.

Galaxy Tab Active 2 är din utmärkta partner i tuffa miljöer. Med det medföljande skyddet klarar den ett fall på upp till 1,2 meter, utmärkt för dig som bär omkring på din tablet. IP68-klassificeringen för vatten- och dammtålighet (klarar 1,5 m vatten i 30 minuter) låter dig fortsätta arbeta även i våta eller dammiga förhållanden.

Flera funktioner i Tab Active 2 gör den redo för tredjepartslösningar: den förbättrade kameran, den kraftfulla octa core-processorn, extra RAM, accelerometer, gyroskop, geomagnetisk sensor och GPS.

Pris Samsung Galaxy Active 2 Tab med installerade sjökort och navigations app 7 395 kr.

Pris Samsung Galaxy Active 2 Tab standardutförande 5 490 kr.

Info: www.soltek.se