18 december, 2017

Hallberg-Rassy 64 med inredning i ljus europeisk ek i Düsseldorf

Hallberg-Rassy kommer att visa upp flaggskeppet Hallberg-Rassy 64 med en inredning i ljus europeisk ek på världens största båtmässa, Boot Düsseldorf, Tyskland, i januari.

Det är första gången Hallberg-Rassy visar upp en sådan inredning i Düsseldorf. Vanligtvis används mer traditionella och ”marina” träslag i inredningarna. Ek och även lönn är två av de träslag som blir allt mer populära och även belastar miljön mindre.

Dessutom visas en Hallberg-Rassy 48 Mk II med teakinredning och de två helt nya modellerna Hallberg-Rassy 44 och Hallberg-Rassy 340, bägge med inredning i klassisk mahogny. Även Hallberg-Rassy Parts finns på plats med en shop med original reservdelar och tillbehör. Monternumret är 16 A 54 och mässan pågår 20–28 januari 2018.

http://www.hallberg-rassy.com/