21 december, 2017

Nytt samarbete för det bekväma båtlivet

YachtMember är det exklusiva medlemskapet som ger tillgång till ett enkelt, flexibelt och prisvärt båtliv. Ett medlemskap ger dig alla fördelar med båtlivet utan att behöva lägga tid och pengar på det arbete och underhåll en båt kräver. I YachtMember är du medlem i en specifik båt som du delar med andra fasta medlemmar.

Pressmeddelande:

Bavia Yacht och Saltsjöns Marinpool inleder ett samarbete för att kunna erbjuda medlemmar i YachtMember fler och större båtar att välja mellan och båtinvesterare avkastning och fri service på sin båt.

Målet är att erbjuda både segel och motorbåtar för medlemmarna i YachtMember.

Redan nu finns möjlighet att bli medlem inför 2018 års säsong och för investerare att köpa båt som ingår i YachtMember.

Samarbetet bygger på att företagen utnyttjar sin kompetens för att ge bästa service till Båtinvesterare, kunder och medlemmar.

– Vårt mål är att erbjuda båtköpare en möjlighet till avkastning på sitt båtköp och dessutom ett helt bekymmerslöst båtägande. Saltsjöns Marinpool har störst erfarenhet i Sverige av att sköta denna verksamhet och ger på så sätt de bästa förutsättningarna för ett bekymmerslöst båtliv för våra medlemmar i YachtMember, säger Marcus Lindquist på Bavia Yacht.

– Genom ett samarbete med Bavia Yacht får vi tillgång till attraktiva båtmodeller i Bavarias hela program av segel och motorbåtar. Dessutom Bavias stora erfarenhet av att hjälpa kunder med sitt val av båt för sina önskemål och krav, säger Pierre Bessa Görmarker på Saltsjöns Marinpool.

Bavia Yacht AB är företaget som levererat flest segelbåtar i Sverige under de senaste tio åren. Företaget har erfarenhet av över 1 000 Bavaria leveranser och har kontor på ost- och västkusten. Bavia är sedan 27 år generalagent för Bavarias båtprogram i Sverige. Bavia säljer även Grand Soleil, Greenline och tillverkar Diva och Campus.

Saltsjöns Marinpool AB är det företag i Sverige som har längst erfarenhet av att erbjuda kunder det enkla båtlivet i en båtpool. I dag är de fortfarande Sveriges största och mest kompletta båtpool.

Info: www.bavariasverige.se

Info: www.marinpool.se