Jubileum och nyheter på Allt för sjön

Det blir både gott om nyheter, nya aktiviteter och helt nya båtmodeller på Allt för sjön i Stockholm i mars. Mässan är öppen 3–11 mars.

Svenska Delta Powerboats firar sitt 15-årsjubileum på mässan och likaledes svenska Nimbus Boats presenterar en helt ny serie med motorbåtar. Det är två av de största nyheter på Stockholms båtmässa – Allt för sjön – i år.

Bland de övriga båtnyheterna märks:

Motorbåtar
Anytec 23 och 27
Ockelbo B21
Cormate (Marstrand Yachts nya agentur)
Galeon 470
Hydrolift
Nor-Tech två båtar
Marino Mustang
XO Explorer
Buster Magnum och XL
Silver Fox Avant och BR
Sealine
Windy 27
Bella Falcon
Sting 630
Hydrolift

Segelbåtar:
Jeanneau 440 Sun Odyssey
More 40
FarEast19
Hallberg-Rassy 44
X-Yachts

För Water Park har Allt för sjön två duktiga Wakeboard-åkare bekräftade: Eira Jansson och Sandro Brlenic.

Som vi tidigare skrivit har Allt för sjön i år ett lite annat upplägg än tidigare. Det omfattar bland annat de här avdelningarna:

Utökad seglingsdel. För första gången sedan 2014 har Allt för sjön en brygga med fler segelbåtar än på många år representerade med segelbåtar på plats är bland annat Hallberg Rassy, Najad, X-yachts och Arcona.

Water Park – storsatsning inför 2018

Allt för sjön gör en storsatsning på vattensporter och skapar ett helt nytt område på mässan som heter Water Park. Med en stor bassäng 40 x 15 meter och 1 meters djup kommer besökarna att bjudas på uppvisningar, prova-på-aktiviteter och tävlingar med wakeboard, SUP, vindsurfing och jollar. Water Park får sin alldeles egen karaktär med beachinspirerade montrar, café, musik och storbildskärm. En självklar plats för alla vattensportsentusiaster med café och musik. Dessutom har man tagit fram en egen logga.

Classic Boat Show

Precis som tidigare år har mässan en excellent Classic Boat Show med nästan 20 vackra båtar på plats, bl a Oxelö 30, Fjord Dolphin, Stimmaren, Coronet 24

www.alltforsjon.se

Bildtext:
Allt för sjön 2018 har fler stora segelbåtar än på länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*