2 februari, 2018

Atlantica huvudsponsor för Max Salminens OS-satsning 2020

Atlantica Båtförsäkringar kan idag meddela att ett nytt sponsorsamarbete har påbörjats med OS-guldmedaljören Max Salminen inför hans kommande 0S-satsning i klassen Finnjolle, Tokyo 2020. 

Sponsorsamarbetet påbörjas samtidigt som Atlantica rullar ut en ny tre-års-strategi.

– Jag blev väldigt glad när Atlantica/Moderna Försäkringar hörde av sig till mig angående ett samarbete. Min första båt som jag hade som barn var försäkrad hos Atlantica och har alltid haft Atlantica sedan dess, så mina associationer till företaget är enbart positiva. Dessutom har de en väldigt spännande 2020-satsning framför sig i och med deras nya strategi. En satsning som har mycket gemensamt med min egen, säger Max Salminen, OS-guldmedaljör i Starbåt 2012.

Det ömsesidiga samarbetet kommer att avse allt från varumärkesexponering på båt, segel och kläder till att Max stöttar Atlantica i deras kommande kampanjer och vid t.ex. personal- eller kundevent.

– Vi ville sponsra Max för att han, likt oss, har ett ambitiöst mål att nå år 2020, att vinna i sin gren. Den uthållighet, utmanaranda och vinnarskalle som präglar hans yrkesutövande, kommer även vi behöva anamma i vår resa framåt. Vi har dessutom mycket att lära oss av en elitidrottare som Max vad det gäller taktiskt utförande av en strategi, säger Leif Eliasson, vd för Moderna Försäkringar.