8 mars, 2018

Båtcoach Maria Lannér på Neptunia ny krönikör på tidningen Båtliv

Båtcoachen Maria Lannér blir ny krönikör på tidningen Båtliv från och med mars 2018. Båtliv är Svenska Båtunionens (SBU) medlemstidning och Europas största båttidning med 6 nummer varje år. Tidningen går till alla med medlemskap i en båtklubb som är ansluten till SBU. Tidningen har fokus på artiklar kring båtlivet, båtpolitik, debatt samt sjösäkerhet.

– Med Maria Lannér som krönikör vill Båtliv ytterligare bredda läsarkretsen till att inkludera den målgrupp som Neptunia fokuserar på – de ofrivilligt passiva i familjens båt. De som kämpar med att få ihop livspusslet, lever i en stressig vardag, men som ändå äger båtar och är passionerade båtmänniskor, säger chefredaktör Lars-Åke Redéen.

Marias krönikor kommer att ta avstamp i en kombination av manövreringstips och vanligt förekommande situationer i båtlivet, kopplat till relationer och hur man i båtsammanhang kommunicerar med sig själv och andra för att båtlivet ska bli både roligt, härligt och säkert.

– Jag ser mycket fram emot att få bidra till att ännu fler människor upptäcker det fantastiska båtlivet och samtidigt kan utveckla sin inre kompass och ledarskap, säger Maria Lannér

Marias krönikor kommer att bjuda på många igenkänningsfaktorer och konkreta tips. Kanske hinns det med ett och annat längre reportage också.

Maria Lannér blir ny krönikör och skribent i Båtliv.

För mer information: www.neptunia.se

Stora bilden: Foto: Christel Eldrim.