9 april, 2018

Jeanneau lanserar Cap Camarat 9.0 CC

Franska Jeanneau lanserar en helt ny modell med sin nya Cap Camarat 9.0 Center Console. Den har ett unikt skrov, som presenteras på Cannes Yachting Festival i september.

Nya Cap Camarat 9.0 CC kommer dock att vara tillgänglig för kunderna redan från juli den här sommaren. Det här är en stor dagtursbåt på över 9 m längd. Cap Camarat 9.0 CC (Center Console) blir flaggskeppet i hela den här modellserien.

För skrovdesignen svarar Michael Peters. Båten är byggd för att klara singel- eller dubbelmontage med upp till 2×250 hk.

Båten har kapacitet för elva personer ombord. Den är tänkt att kunna användas för allt från fiske till sportiga aktiviteter eller bara utflykter med familj och vänner. För enkelhets skull är uppbyggnad gjord med moduler, ungefär som på till exempel Busters och Silvers båtmodeller.

Designen över lag är gjord för att skapa ett naturligt och enkelt flöde, från för till akter. Som på så många av dagens moderna motorbåtar innebär det en mittplacerad konsol samt sittutrymmen akteröver. Längst akterut finns en stor soffa samt två fällbara säten.

Båten kan enkelt förvandlas med bekväma ytor för alla som helst vill solbada på sjön. Under däck finns boutrymmen i en förlig kabin samt en toalett.

 

Tekniska fakta

Längd:         9,12 m

Bredd:          2,98 m

Djup:            0,65 m

Vikt:              2 380 kg exklusive motor

Bränsle:       2×200 liter

Vatten:         100 liter

Kojer:            2

Motor:           max 350 hk eller 2×250 hk

CE-klass:     B

Info:              www.yamaha-motor.eu/se/erbjudanden/Jeanneau.aspx