9 maj, 2018

Två helger med segelbåtsdagar

När det fina vårvädret har parkerat sig över Sverige är det även dags för Segelbåtsdagarna. Kommande helg (12–13 maj) hålls de i Gustavsberg utanför Stockholm och nästa helg (19–20 maj) är det dags för samma evenemang i Henån på Orust.

På Segelbåtsdagarna finns alla möjligheter att testa något nytt. Det är ett bra tillfälle för dig som vill snacka segling och segelbåtar, långfärdssegling eller semestertur och bästa utrustningen till båten.

Eftersom de flesta av segelbåtsbranschens företag är på plats kan du också ställa alla frågor kring om du vill köpa ny båt eller sälja den du har.  Varför inte passa på att provsegla din drömbåt?

Segelbåtsdagarna är öppna kl. 11.00–16.00. Därefter är det öppet för provseglingar.

Segelbåtsdagarna arrangeras på både väst- och ostkusten.

Läs mer på:

www.segelbatar.org

Bilden: Bavaria C57.