Modern uppföljare från Grandezza

Med nya Grandezza 28 OC har det finländska företaget skapat en modern uppföljare baserad på modellen 27 O, den mest populära båten i hela Grandezzas program. De mest synliga förändringarna är badplattformen som är dubbelt så stor mot tidigare, nya färger och större fönster i skrovet.

Med modellen Grandezza 27 (OC) Open Cabin visade Finn-marin, som även bygger båtar under varumärkena Husky och Finnmaster, att de la stor vikt vid ergonomi i båten. I standardutrustningen ingår bland annat keramisk spishäll, vask och kyl.

Den nya, något större modellen har därför inte ändrats i något väsentligt. Men med detaljförbättringar kommer man långt. 28 OC har förbättrad och moderniserad design på en rad områden, bland annat instrumentpanel och färgsättningen ombord.

Båten finns med flera olika motoralternativ, från 260 till 350 hk diesel sterndrive.

Tekniska fakta
Längd:                8,78 m
Bredd:               2,85 m
Djup:                  1,10 m
Vikt:                    3 100 kg
Personer:         8
Kojer:                 4+2
Motor:               260–350 hk
Info:                   http://finnmaster.fi/sv/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*