10 juli, 2018

33 fots Sealine med dubbla utombordare

Nya Sealine S330v visar att utvecklingen mot allt större motorbåtar med utombordare har fått fäste på allvar. Med 700 hk på akterspegeln och 38 knops toppfart bjuder den på flera spännande nyheter.

Båten är försedd med dubbla kabiner och en rymlig salong med flera stora ljusinsläpp. Enligt tillverkaren har den även klassens största stuvutrymmen tack vare utombordsmotorerna, som frigör mycket utrymme inne i båten.

Sealine är känt för att sätta trender, inte minst med sin speciella design med kantiga linjer. Nya Sealine S330v är inget undantag, men den viktigaste skillnaden mot traditionella motorbåtar från europeiska tillverkare är utombordarna, en utveckling om vi bara har sett början av.

Förutom utrymmesbesparingen inne i båten är en båt med utombordare enkel att hantera och det är smidigt att kunna tilta upp motorerna när man ska gå in i grunda vikar etc. Kostnaden för att köpa in motorerna är också betydligt lägre än alternativ med inombords dieselmotorer.

Den är båten förses som standard med två 300 eller 350 hk motorer, vilket ger S330v en toppfart på max 38 knop tack vare ett sportigt, V-format skrov. Djupgåendet med utombordarna anges till endast 62 cm.

Båten är utrustad med två kabiner samt ett ljust badrum, stora utrymmen på akterdäck som kan kopplas samman med salongen.

Den nya modellen från Sealine får världspremiär på Yachting Festival i Cannes, 11–16 september.

Info: https://www.yachts.group/gb/sealine/