18 juli, 2018

TOPCAT katamaraner lanseras i Sverige

TOPCAT katamaraner lanseras i Sverige. Dessa tyska katamaraner har länge sålts över hela världen och är internationellt erkända som ett tryggt båtval för rekreationssegling och tävling.

Pressmeddelande:

Katamaranerna kan seglas av en till fyra personer och säljs till både privatpersoner och företag, tex seglingsskolor samt hotell med eventverksamhet. Researrangören TUI är till exempel en stor kund.

Det tyska familjeföretaget TOPCAT GmbH har under dom senaste åren satsat hårt på både produktutveckling och global expansion, och nu har turen kommit till Sverige. Med start sommaren 2018 kan nu svenskar provsegla TOPCAT katamaraner och beställa sin egen båt online.

– Vi är extremt stolta över att få representera TOPCAT i Sverige. Halmstads sandstränder och seglingsklimat förtjänar sådana här båtar, säger Robert Bergqvist, VD på TOPCAT Sweden AB.

Med en ehandels- och logistiklösning ska all försäljning ske online och inom några veckor levereras båtarna fraktfritt till valfri svensk adress. Kunder kommer att ges möjlighet att provsegla olika modeller runt hela Sverige, med början på Tylösands stränder i Halmstad.