21 augusti, 2018

Öppet hus hos Rutgerson 24–26 augusti

Rutgerson Marin på Marstrand har Öppet Hus för alla 24-26 augusti. Företaget öppnar sina dörrar under Marstrand Boat Show.

– Vi på Rutgerson är väldigt stolta över att vi fortfarande tillverkar alla våra produkter i Marstrand, Sverige. Därför kommer vi än en gång öppna våra dörrar till fabriken den 24–26 augusti, i samband med Marstrand Boat Show, för att visa hur produktionen av våra båttillbehör går till. Detta är också ett bra tillfälle att få expertråd, diskutera dina behov och köpa nya block, avlastare, skotsystem, luckor och andra produkter med riktigt bra rabatt, säger Charlotte Rutgerson som är vd för familjeföretaget.

På programmet står bland annat:

Rundvisning i fabriken

30% mässrabatt på hela sortimentet

Expertråd från tillverkarna själva

Fika på takterassen

Fabriken kommer vara öppen för besökare samma tider som mässan, 10.00–18.00 fredag och lördag samt 10.00–16.00 på söndagen. Du hittar Rutgerson Marin på Mjölkekilsgatan 21, i den stora glasbyggnaden på vänster sida när du närmar dig samhället.

Info: https://www.rutgerson.se