Sunseeker satsar stort på jubilerande Düsseldorf

Nu börjar de stora båtvarven ladda upp ordentligt inför Boot Düsseldorf, världens största inomhusmässa för båtar. Sunseeker levererar en riktig bredsida.

På Boot Düsseldorf, 19–27 januari 2019 finns ett enormt utbud av båtar, tillbehör och marina tjänster från hela världen. Engelska Sunseeker, som har kinesiska ägare, vet att mässan är ett av de bästa tillfällena att visa upp sig inför en publik på över 250 000 besökare.

Sunseeker visar upp en hel rad motorbåtar och hjälper därmed Boot Düsseldorf, som fyller 50 år i januari. De visar bland annat upp helt nya Sunseeker 74 Sport Yacht (bilden), som ingår i företagets dynamiska modellserie.

Den nya 74-fotaren har kapacitet för en toppfart på 38 kno. Till skillnad från den nyligen lanserade Predator 74 har den här båten en stor och rymlig flybridge, designad för att kunna slappna av med familj och vänner på ett bekvämt sätt.

Liksom många andra moderna båtar kan 74 Sport Yacht anpassas efter kundernas önskemål. Förutom att layouten kan ändras med kabiner med mera kan båten öppnas upp om man är i varmare vatten och på motsvarande sätt stängas till i kallare klimat eller när det regnar. Grunden för detta är en innovativ dörr mellan salongen och akterdäck. Dörren sänker ner sig själv och därmed skapas en jämn durk med samma nivå över en stor del av båten.

Under däck finns tre kabiner med var sitt badrum, pentry med mera.

Övriga modeller från Sunseeker i Düsseldorf blir:

  • Predator 50
  • Predator 74
  • Predator 57 (MkII)
  • Manhattan 52
  • Manhattan 66
  • 76 Yacht
  • 86 Yacht

Info: www.shop.sunseeker.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*