15 000 kr till Båtlivets Unga hjälte

Emma Lund från Täby blev ”Båtlivets Unga Hjälte 2018” för sina insatser i sin båtklubb. Nu är det dags att utse årets vinnare.

Nominera vinnaren av 15 000 kr genom att föreslå en person med en motivering. Emma Lund fick priset för sina insatser hos Näsbyvikens Båtsällskap. På frivillig bas är hon ett föredöme för andra medlemmar genom sitt sätt att skapa aktiviteter och engagemang i båtklubben.

– Jag blev verkligen glad för det här priset. Det var lite nervöst att komma hit, så det var skönt att mina bröder kunde följa med, säger Emma Lund (24 år) som jobbar som hälsoekonom.

Hela familjen är aktiv i Näsbyvikens Båtsällskap och har tidigare seglat i familjens Bavaria 36. Emma och hennes bröder köpte för några år sedan en Helmsman 26.

Stipendiet delas ut av International Färg AB och tidningen Båtliv i samarbete. Alla som vill kan ansöka själva. Du kan också föreslå någon annan som du tycker ska vinna. Sista ansökningsdag är 11 januari 2019. Priset delas ut på båtmässan Allt för sjön i Stockholm 2018.

Info och anmälan: http://www.batliv.se/unga-hjaltar/

Bildtext:


Emma Lund blev Båtlivets Unga Hjälte 2018.

Emma Lund tillsammans med prisutdelaren Robert Aschberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*