Ekolod för isfiske

Raymarine har lanserat ett specialutformat set för isfiske för att skydda Dragonfly ekolod och göra det till det ultimata verktyget för att hitta fisk när det är is. Därmed kan du använda ekolodet året om.

Ice Fishing Kit har en vattentät väska som är designad särskilt för Dragonfly och tillverkad för att tåla det tuffaste vintervädret. Den har en tålig botten som kan stå på isen samt ett lock som håller sig öppet så att är lätt att titta på skärmen.

Setet för isfiske har även ett uppladdningsbart 12V/7 Ah-batteri, laddare och en högfrekvent CHIRP CPT-S-givare för isfiske med flytfunktion. Stora fickor ger gott om plats för mete och de integrerade spöhållarna gör det lätt att hålla ordning på allt.

Det nya kitet passar Dragonfly Pro, DVS eller första generationens Dragonfly (ingår ej). Högfrekvent CHIRP CPT-S-isgivare hittar bete och fisk ned till 270 m.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*