Panoptix LiveScope tillgänglig för ännu fler

Garmin Panoptix LiveScope LVS12 är en ny ekolodsgivare i den prisbelönta produktserien som klarar 30° realtidsseende både framåt och nedåt.

Pressmeddelande:

LVS12 är en ekonomisk lösning för insjö- eller kustfiske eftersom den inte kräver BlackBox-koppling. Den revolutionerande tekniken bakom Panoptix all-seeing ekolod var först i världen med att visa bilder i realtid – framåt, bakåt och under båten – även när den ligger still. Tack vare tekniken får fiskaren så tydliga bilder att man till och med kan urskilja olika fiskarter.

Precis som övriga Panoptix-givare så har LiveScope LVS12 två olika konfigurationer, LiveScope Down respektive LiveScope Forward. Givaren kan monteras på antingen akterspegeln eller trollingmotorn. Beroende på fiskemetod och preferenser kan användaren välja att se båda konfigurationerna samtidigt på plottern, eller var för sig. Man behöver alltså inte göra några manuella justeringar på själva givaren. Båda konfigurationerna ger knivskarpa realtidsbilder upp till 60 m från båten, även när den ligger stilla. Produkten är även utrustad med stabiliseringssystemet AHRS, som hela tiden kompenserar för båtens rörelser. Detta gör bilderna tydliga även i tuffa förhållanden.

Panoptix LiveScope LVS12 levereras med monteringskit för akterspegel respektive trollingmotor. Den är kompatibel med Garmins nya GPSMAP 8400xsv multifunktionsplotters. Pris 5 999 kr.

För mer information, bilder och filmer, besök gärna https://explore.garmin.com/sv-SE/panoptix/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*