8 februari, 2019

Utökad räckvidd i marknadens bästa Imaging ekolod

Humminbird var först att ta ekolod in i Megahertz frekvenser med lanseringen av MEGA Imaging 2016. Nu lanserar Humminbird MEGA Imaging+ som ger fiskare möjlighet till längre räckvidd och den mest exakta presentationen av strukturer någonsin.

MEGA Imaging+ ger fiskare möjligheten att se 60 m åt sidan, vilket ger totalt 120 m räckvidd samt en utökad djupförmåga till 60 m. Den utökade räckvidden på Side och Down Imaging ger högre noggrannhet för att identifiera fisk och strukturer samt minskar tiden som krävs för att hitta det fiskaren söker.

MEGA Imaging+ har 20 procent fler detaljer än standard MEGA Imaging ekolod. Humminbirds utvecklingsteam strävar kontinuerligt genom innovation att förbättra och förfina tekniken för att ge klarast och skarpast möjliga bilder med målet att producera marknadsledande teknologi.

Humminbirds nya MEGA Imaging+ är standard på ett urval modeller i serierna HELIX G3N och SOLIX G2.

I tillägg till MEGA Imaging+ har enheterna också utrustats med Dual Spectrum Chirp för att kunna erbjuda bästa möjliga 2D ekolod. Dual Spectrum Chirp ger bättre separation, tydligare och större fiskbågar samt klarare bild med mindre störningar. Tillsammans ger de fiskaren större möjlighet att hitta och identifiera fisk än någonsin tidigare.

www.comstedt.se