15 februari, 2019

Sealine får nystart i Sverige

Det anrika brittiska båtmärket Sealine som sedan 2014 ägs av Hanse Group i Tyskland representeras sedan 2019 i Sverige av BohusYachts tillsammans med TrulyBoating.

Pressmeddelande:

BohusYachts representerar Hanse, Moody och Previlege Katamaraner sedan 2015 för Hanse Group i Sverige. Hanse har vidareutvecklat sitt produktsortiment för segelbåtar de senaste åren för Hanse, Dehler, Moody. Hanse har även vidareutvecklat sina motorbåtsmärken Sealine och Fjord i sin produktportfölj som tillverkas i Greifswald Tyskland. BohusYachts utökar sin modellportfölj 2019 till att nu erbjuda motorbåtar från Sealine.

– Motorbåtar efterfrågas av flera kunder än de efterfrågar segelbåtar och Sealine står för både kvalitet och design vilket passar bra in i vår portfölj, säger Lennart Dahl på BohusYachts.

– Sealine har lanserat en helt ny flotta de senaste 5 åren och arbetar mycket med design, komfort och funktion för att ge båtarna rymd, ljus och komfort ombord, vilket efterfrågas av kunderna.

Återförsäljare för Sealine är TrulyBoating AB, med visningsbrygga sommaren 2019 i Kungshamn som ligger fem minuter från Smögen.

– Till att börja med finns S330 som visningsbåt men fler modeller är på väg hem för att finnas tillgängliga för mässor.  Leveranstiderna är korta och för närvarande kan leverans ske till sommaren 2019.

– Framför allt tror jag på modellerna i 330-serien och den nya C390 för den svenska marknaden. och fortsätter “-C390 är en fantastisk båt med tre rymliga kabiner, två badrum och en otroligt ljus salong, säger Adam Isacsson, representant för TrulyBoating,

Info: http://www.bohusyachts.se/motorbat/sealine-motorbatar/

Info: https://trulyboating.se/sealine-batar/