20 februari, 2019

Bredsida med nya motorbåtar på Allt för sjön

Marindepån i Stockholm är ett av de företag som satsar extra stor på Allt för sjön i Stockholm, som är öppen 1–10 mars. Företaget kommer att ha sju nya motorbåtar på mässan.

Askeladden P79 Weekend

Nyhet från Askeladden. Efter ett intensivt utvecklingsarbete med C-serien så kommer nu en ny P-båt. Denna gång har man designat en hyttbåt mera som en cruiser med all tänkbar bekvämlighet inne i hytten såsom separat toautrymme, fullstort pentry och en bekväm sittgrupp.

Bayliner VR6 Cuddy

Bayliners senaste daycruiser med skrovet från den välrenommerade VR6 bowridern (bilden ovan). Båten har en stor badplattform, soldäck på motorrummet och stor u-soffa. Ett ordentligt pentry finns som tillval. Kabinen har förutom traditionell v-koj även en våningskoj tvärskepps och ett separat toa-utrymme.

Bella 640 DC

En helt ny daycruiser från Bella byggd på det fina skrovet från 620 DC och HT. Bella har nu tagit fram en riktigt snygg och funktionell daycruiser med stora badbryggor och en härlig u-soffa i aktern som går att omvandla till en stor solbädd.

Falcon C7

En ny hyttbåt från aluminiumbåtmärket Falcon. Falcon presenterade sina första båtar till säsongen 2018 och lanserar nu sin femte modell med skrov från den rosade Falcon BR7 och hytt från Bella 620C. Snygg och modern design, extremt goda sjöegenskaper och god sikt präglar den här båten avsedd för åretrunt-pendlare.

Uttern T65

Ny bowrider från Uttern. Stora badplattformar, trygg passage till sittbrunnen och höga fribord ingår i Utterns säkerhetstänk. Därtill finesser som fällbart ryggstöd på aktersoffan för att kunna skapa en stor solbädd i aktern, passagen till fören på babordssidan för att möjliggöra en stor L-soffa även i fören och en jättestuv med möjlighet till spoltoa ombord.

Uttern T53

En ny bowrider i det mindre segmentet med samma stora badplattformar, väl skyddande vindruta och höga fribord som sina storasystrar. En modern lyckad design som kommer att röna stora framgångar. Skrovet är helt nyritat och fokus har legat på trygg och mjuk gång utan planingströskel.

Info: www.marindepan.se