26 februari, 2019

Världspremiär för High Coast of Sweden på Allt för sjön

Svenska High Coast of Sweden AB presenterar sin första båt på Allt för sjön 1–10 mars. Det är en riktig raket god för 70 knop.

Pressrelease:

High Coast of Sweden AB är ett nytt företag men med lång erfarenhet. Bakom företaget står Mats Melbin. Med i företaget finns ordförande Tommy Gustafsson-Rask, VD BAE Systems och den kände Örnsköldsviks-profilen Nicklas Nyberg med flera.

High Coast of Swedens båtar är utvecklade för att klara den tuffa och speciella sjö som finns i Norden och i Höga Kusten. Skroven är designade av båtkonstruktören Andrew Lea. Målet är att skapa familjebåtar med extremt goda sjöegenskaper, framförallt i höga farter. Dessutom skall båtarna vara ekonomiska att köra, köpa och att äga.

Båtarnas skrov är lättdrivna, vilket garanterar en låg bränsleförbrukning. High Coast unika UlvenEco 24/7 ger ägarna en service och trygghet utöver det vanliga. Inga oönskade överraskningar och alltid assistans och support från ett professionellt team.

Tack vare att båtarna tillverkas i en av världens modernaste båtfabriker, fullt automatiserad med robotar, ger detta mycket starka och vridstyva skrov en båt med extrema kvaliteter och köregenskaper i världsklass, till ett förmånligt pris.

Info: https://highcoast.com/