25 februari, 2019

X Shore ställer ut de senaste elbåtarna på Allt för sjön

Det svenska elbåtsföretaget X Shore storsatsar på båtmässan Allt för sjön i Älvsjö, 1–10 mars. Företaget ställer ut sina senaste elbåtar på mässan.

X Shores grundare, entreprenören Konrad Bergström, har tagit sin långa erfarenhet av entreprenörskap till det marina livet för att utveckla marknadens mest tekniskt avancerade och hållbara elbåtar.

– Det är entreprenörernas och innovatörernas uppgift att hitta lösningar för ett modernt liv med minsta möjliga påverkan på miljön. På X Shore strävar vi efter att använda de hållbaraste materialen och den mest avancerade tekniken för att nå vårt mål att leda segmentet för högpresterande elbåtar med respekt för miljön, säger Konrad Bergström.

Företaget ställer ut på båtmässan Allt för sjön med en innovativ mässmonter, som helt och hållet präglas av X Shores tre hörnstenar; design, teknologi och hållbarhet. Besökarnas upplevelse tas till en högre nivå i den genomtänkta montern. Roboten ”Furhat” fungerar som värd och kan svara hundra procent rätt på alla frågor om X Shores båtar. I en del av montern kan man uppleva X Shores ledord ”tystnadens kraft” (elbåtar är ljudlösa!), där besökaren välkomnas till ett göra ett avbrott i stressen genom en upplevelse för alla sinnen med visuella bilder, egenkomponerad havsinspirerande musik, dofter av tjära och upplysande grafik om teknik, design och X Shores syn på hållbarhet.

X Shores senaste lansering, den 6,5 m högpresterande elbåten Eelex 6500, visas upp i montern tillsammans med flera detaljer av båtarna, bland annat ett upp och nervänt skrov för att demonstrera den energieffektiva hydrodynamiken.

Lördagen den 2 mars klockan 15:00 inviger X Shore montern AG:35 & AG:38 på Allt för sjön med mingel, specialinbjudna gäster, uppträdande med Ebbot Lundberg (Soundtrack of our Lives) på X Shores egen scen och en presentation av X Shores grundare Konrad Bergström. Allmänheten är varmt välkommen.

X Shore Monter Allt för sjön: AG35 & AG38