4 april, 2019

Intuitiv och lättanvänd plotter

Simrad lanserar Simrad Cruise som den mest intuitiva sjökortsplottern på marknaden. Cruise är utformad för enkel navigering och har ett enkelt lättanvänt gränssnitt, en skärm som går att läsa i solljus, en monteringsbygel och ekolodsgivare.

Pressmeddelande:

Simrad Cruise är ännu mer lättanvänd än tidigare, har enkla GPS-funktioner med grundläggande ekolodsfunktioner för säker och tillförlitlig navigering till ett överkomligt pris. Med Cruise slipper du komplicerade fiskespecifika ekolods- och nätverksfunktioner och du behöver inte lära dig någon komplicerad elektronik.

Du använder kontrollratten och knappsatsen till att styra funktionerna i användargränssnittet. Det gör det enkelt att förflytta dig i menyerna och få tillgång till den viktiga information du behöver för säkra och trevliga turer på sjön: från hastighet, djup och GPS-position till kurs, batterinivå och temperatur. Du kan även välja mellan en mängd olika kartalternativ, inklusive C-MAP® och Navionics®, som innehåller avancerade funktioner som C-MAP Easy Routing för en billiknande navigeringsupplevelse. Den medföljande ekolodsgivaren med CHIRP-ekolodsfunktioner ger dig utmärkt automatisk spårning av djup utan att du behöver finjustera eller programmera den. Det är enkelt att installera den, det enda som krävs är ström- och ekolodskablar.

Simrad Cruise finns i skärmstorlekarna 5, 7 och 9 tum. Pris på 4 620, 5 960 respektive 7 920 kr. Enheten är vattentät enligt IPX7 och idealisk för installation i öppna båtar som RIB-båtar, daycruisers, vattenskidbåtar, wakeboardbåtar, bowriderbåtar och jollar, och kan enkelt monteras infälld eller på medföljande bygel.

Info: www.simrad-yachting.com