7 juni, 2019

Raymarine Axiom med stöd för Yamaha Command Link

FLIR lanserar Yamaha Command Link- och Command Link Plus-integration i Raymarines sortiment av Axiom-multifunktionsdisplayer. Denna nya funktion är en av många som introducerades i den nya operativsystemversionen LightHouse Annapolis 3.9 för Axiom.

Pressmeddelande:

Raymarines Axiom-serie med multifunktionsdisplayer är Yamaha-certifierad och kan nu visa instrumentering för upp till fyra Yamaha-utombordsmotorer på en och samma display. Visningen av motordata i Axiom liknar Yamahas digitala instrumentdisplayer och är kompatibel med många olika Yamaha-utombordare på både äldre och nya båtar.

Raymarines integration med Yamaha-utombordare ger båtägare översikt över motorparametrar, tanknivåer, batteristatus med mera på en skärm. Integration av Raymarine och Yamaha är idealisk för båtar med flybridge och sekundära manöverstationer tack vare att båtföraren kan se exakt vad som sker med motorerna på alla anslutna Raymarine Axiom-displayer.

Alla båtar med Yamaha Command Link eller Command Link Plus kan integreras med Raymarines Axiom-multifunktionsdisplayer med Yamaha-tillvalet NMEA 2000 Gateway och Pigtail. Båtar med Yamaha Helm Master- eller Set Point-system kan också integrera med Raymarine via Yamaha-tillvalen NMEA 2000 Gateway (6YG) och Yamaha CL7-display.

Utöver Yamaha Command Link-integration innehåller LightHouse Annapolis 3.9 flera andra stora funktioner och förbättringar för Raymarine Axiom. Den kostnadsfria OS-uppdateringen LightHouse Annapolis 3,9 är nu tillgänglig för multifunktionsdisplayer i serierna Axiom, Axiom Pro, Axiom XL, eS och gS på raymarine.com/multifunction-displays/lighthouse3/