24 juni, 2019

Ny Sealine för dubbla utombordare

Sealine satsar vidare på att bygga större motorbåtar för utombordsmotorer. Nya Sealine C330v är avsedd för 2×300 hk och en toppfart på 40 knop. Ombord finns bland annat två kabiner med fullängdskojer.

Mottagandet av Sealines första utbordarbåt, S330v, blev positivt. Varvet har därför följt upp med ytterligare en modell. Inombordarversionen av företagets nya 33-fotare har belönats med utmärkelser av tidningarna Motor Boat och Yachting magazine.

Med Sealine C330v kombineras modern design och kraftfull acceleration upp till toppfarten 40 knop. Interiören omfattar två stora kabiner med full ståhöjd och fullängdskojer.

Skrovet har försetts med stora sidofönster. Salongen har panoramaglas på sidorna för maximal utsikt och bra ljusinsläpp och det finns två öppningsbara takluckor. Salongen har även ett pentry med panoramautsikt.

Den nya modellen får världspremiär på Cannes Yachting Festival 10–15 september.

Tekniska fakta

Längd:      10,31 m

Bredd:      3,50 m

Djup:        0,89 m

Bränsle:    570 liter

Vatten:     450 liter

Vikt:          7 270 kg

Toppfart:  40 knop

CE-klass: B

Pris utan motorer:     159 950 Euro plus moms

Info:          www.sealine.com