Alukin SRC 950 WA på Allt på sjön

Alukin visar upp fem aluminiumbåtar ur sitt modellprogram på båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg. Årets nyhet är Alukin SCR 950 WA, en 9,5 m walk around som visas för första gången.

Alukin är på plats med fem hyttbåtar i aluminium i storleksklassen 6,5–9,5 m. Alukin producerar helsvetsade aluminiumbåtar i Roslagen med fokus på hållbarhet och komfort för fritid och för professionellt bruk.

– Det här är båtar som är byggda för att används under större delen av året och nu har vi en lång härlig höst att se fram mot. Många älskar just det faktum att båtarna är så tåliga och underhållsfria, vilket gör livet i skärgården lätt och njutbart under fler årstider, säger Maria Nikula på Alukin Boats Sweden AB.

Utvalda modeller från Alukin finns hos återförsäljare med bryggor på centrala platser där man kan provköra och se båtarna i sitt rätta element. Mattias Norström på Nimbus i Saltsjö Duvnäs ser fram mot höstsäsongen och berättar om sina erfarenheter.

– Alukin C 750 har blivit många skärgårdpendlares favorit ur modellprogrammet. Det är en multifunktionell båt med fantastiskt fina egenskaper som passar många behov. Kombinationen är hög komfort och sköna köregenskaper i ett helsvetsat aluminiumskrov där hytt och skrov är gediget sammansvetsade. Det garanterar en lång livslängd och ger den där extra styrkan i båten som också känns i sjön, förklarar Mattias Norström på Nimbus i Saltsjö Duvnäs.

I Gustavsberg visas följande modeller:

Alukin SCR 950 WA
Alukin SCR 850
Alukin C 750
Alukin CW 750 med bogramp
Alukin SC 650

Info: www.alukin.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*