21 oktober, 2019

Garmin sponsrar Beyou Racing Team

Garmin International kommer att stödja skeppare Jérémie Beyou och Beyou Racing team. Med över 20 års erfarenhet av regattor är Jérémie Beyous namn högt aktat och har spelat stor roll i de största franska tävlingarna.

Pressmeddelande:

Ensam eller i ett team om två pressar sig denna erfarna och passionerade sjöman från Breton sig alltid till den yttersta gränsen. I år är det ombord på IMOCA 60 CHARAL, designad för att vinna nästa Vendée Globe 2020, där Beyou Racing Team kommer att göra sitt bästa för att vinna Transat Jacques Vabre.

– Vi kommer att starta i Le Havre fast beslutna att vinna och ha med oss våra två senaste segrar i Rolex Fastnet Race och Défi Azimut, säger Beyou.

Ett måste i kalendern för IMOCA Globe-serien och som ett viktigt steg inför Vendée Globe 2020 kommer Transat Jacques Vabre låta Jérémie och CHARAL testa de verkliga omständigheterna och förhållandena med trettio andra båtar och dess skeppare, alltid med den senaste Garmin-utrustningen ombord.

– Jag upptäckte quatix under Volvo Ocean race och blev mycket imponerad av dess användarvänliga teknologi och uppkoppling. Sedan dess bär jag den alltid under regattor men också på land för att hålla koll på min fysiologiska prestation och förberedelse. Min Garmin följer med mig var jag än går. Team Beyou Racing har använt Garmins marinprodukter sedan många år. Vi har redan Garmin-utrustning i våra RIB-båtar så jag känner väl till Garmins fördelar och deras ständigt pågående utveckling inom teknologi, lägger Beyou till.

När teamet startar Transat Jacques Vabre kommer de att ha följande Garminutrustning ombord; GMR Fantom 18 radar, sjökortsplottern GPSMAP 722, AIS™ 800, VHF 315i och satellitkommunikatören inReach Mini. Skepparen kommer också att ha vår nya tool watch MARQ Captain som erbjuder innovative funktioner som kan vara skillnaden som gör skillnad i ett race, såsom virtuell startlinje, tid kvar före start och båtdata.