Multitasking på hög nivå

Simrad NSO EVO3S Glass Bridge är en ny display som ger en avancerad användarupplevelse på större sportfiske- och motorbåtar. Den ger snabbare sidbyten med sidor som laddas dubbelt så snabbt. Smidigare övergångar tack vare en inbyggd sexkärnig iMX 8-processorn. Multitasking – kraftökningen innebär att NSO EVO3S kan göra flera saker samtidigt än någon tidigare produkt. Displayen kan delas i sex paneler utan att prestandan försämras.

Alla NSO EVO3S Glass Bridge-displayer har den nya inbyggda iMX 8-processorn med sex kärnor. Det går att anpassa layouter utefter behov och växla smidigt mellan de olika layouterna.

Simrad® NSO EVO3S Glass Bridge är tillgänglig i 24-, 19- och 16-tumsmodeller och kan köpas i systempaket eller separat. I systempaketen ingår en display, GPS, knappsats och tillbehör.

Skärmen har bred visningsvinkel så att du kan läsa av skärmen från alla håll, även med polariserade solglasögon. Skärpan är mycket hög med full HD-upplösning och möjligheten att kombinera upp till sex paneler i en delad skärmlayout.

I Simrad NSO EVO3S Glass Bridge-systempaketet finns allt du behöver för att skapa ett system med Glass Bridge, inklusive en OP50-fjärrkontroll. Fjärrkontrollen ger knappsatskontroll för styrning av upp till sex separata skärmar; perfekt för en multidisplaylayout. Via den inbyggda trådlösa anslutningen kan du ansluta NSO EVO3S-systemet till mobila enheter för fjärrvisning och fjärrstyrning. Du kan även uppdatera programvaran online smidigt via en trådlös hotspot. Kabelanslutet Ethernet, NMEA 2000- och J1939-anslutning ger en mängd olika integreringsalternativ, som skärmsystem för hela båten, radar, ekolod, motorintegrering och mycket mer.

NSO Evo3S visades för första gången på båtmässan i Düsseldorf. Pris från 6 797 Euro.

www.simrad-yachting.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*