Smartwatch med GPS

Garmin tactix Delta är en taktisk smartwatch med GPS som är framtagen enligt amerikanska militärens standardkrav (MIL-STD-810). Den har ett reptåligt safirglas och en boett med ett överdrag i diamantliknande karbon.

Tactix Delta har nya taktiska funktioner som dolt läge, där all lagring och delning av din position omöjliggörs, samt en kill switch-knapp som raderar all användardata. Klockan har en uppdaterad design med 1,4” display, en ökning på 36 procent jämfört med tidigare tactix-modeller. tactix Delta blir därmed den Garmin-klocka som har störst rund urtavla. Det finns också stöd för funktioner som musiklagring, Garmin PayTM och nytillkomna Garmin-funktioner som PaceProTM och Power ManagerTM.

Förutom de nya funktionerna har tactix Delta dubbla positionsformat, vilket innebär att två olika uppsättningar av koordinatsystem visas samtidigt på skärmen. Den har även en taktisk aktivitetsprofil, waypoint projection och Jumpmaster-läge som hjälper dig att beräkna en frisläppningspunkt på hög höjd likväl som guidning till målet då du väl har hoppat. tactix Delta är förprogrammerad med TopoActive-kartor över Europa och har avancerad funktionalitet för navigering, såsom barometrisk höjdmätare, kompass och stöd för flera globala satellitnavigationssystem.

Helt nytt är Power Manager-funktionen som gör att du kan se och styra hur olika inställningar och sensorer påverkar batteritiden. Den kvarvarande batteritiden visas i timmar och dagar så att du enkelt ser om klockans batteritid klarar sig under hela den planerade aktiviteten. Pris cirka 10 000 kr.

www.garmin.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*